Compromís amb la terra

Vins i Caves ecològics

"Tots els nostres vins i caves són elaborats seguint els paràmetres del cultiu ecològic CCPAE"

porta blanc i negre

Agricultura ecològica

La producció agrària ecològica, anomenada també biològica i orgànica, és un sistema de producció i elaboració de productes agraris. L'objectiu és obtenir aliments de màxima qualitat respectant el medi ambient i sense utilitzar productes químics de síntesi (hormones, medicaments, adobs químics, plaguicides, etc)

La producció agrària ecològica està regulada per una normativa europea (Reglament CEE 2092/91), que estableix les normes de producció, etiquetatge i sistema de control daquests productes.

Aquest control, en el cas de Catalunya, el duu a terme el Consell Català de la Producció Agrària Ecològica, organisme únic de control i certificació de tots els productes alimentaris dorigen animal i vegetal, transformats o no, obtinguts a Catalunya

Reglament CEE 2092/91
Certificació CCPAE

Les nostres vinyes

Estem situats al centre de la comarca del Penedès.

Les vinyes es troben a les finques: Mas Lluet, Can Planes d'en Perull i Les Conilleres, totes elles a Castellví de la Marca, a diferents zones i altituds del municipi.

Les nostres 66 hectàrees de vinya estan cultivades mitjançant el sistema d'agricultura ecològica, controlat pel CCPAE, organisme oficial de la producció agrària ecològica a Catalunya. De la selecció de les nostres millors vinyes, obtenim el most flor que és el primer escorregut del raïm, anomenat també “primeres”. Únicament amb aquesta primera matèria s'elaboren els nostres selectes vins i caves, resultat del treball dut a terme al llarg de tot l'any amb la dedicació i tendresa de tota la família.

A les nostres vinyes es cultiven les següents varietats:

RAÏM BLANC
Macabeu, xarel·lo, parellada, chardonnay, muscat d'alexandria, muscat de frontignac, sauvignon blanc, garnatxa blanca, gerwürztraminer i forcada. Amb aquestes varietats elaborem els vins blancs i els nostres caves de criança.

RAÏM NEGRE
Ull de llebre, merlot, garnatxa negra, cabernet sauvignon, pinot noir i moneu. Amb aquestes varietats elaborem els nostres vins rosats, negres joves i de criança.

El celler d'elaboració i la planta d'embotellat estan integrats a la nostra masia catalana.

Poden visitar les caves sempre que ho desitgin, preferentment amb reserva anticipada especialment quan es tracti dels caps de setmana o festius i/o de grups nombrosos.

Producte afegit a la llista de desitjos
Product added to compare.

iqitcookielaw - module, put here your own cookie law text